Levering- en retourbeleid
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Wij leveren spirituele diensten. We geven 100% garantie dat de rituelen worden uitgevoerd en leggen elk ritueel voor u vast door middel van foto's, zodat u dit later nog kunt terugkijken.

Helaas is de werking van een ritueel niet te garanderen. Geen enkel medium of sjamaan kan dit, vanwege de enorme hoeveelheid factoren waarvan de werking afhankelijk is. Maar lees onze reviews en probeer onze diensten uit. Dan bent u vanzelf overtuigd van de werking van onze krachtige rituelen! 

Wellicht ten overvloede willen wij u nog op de hoogte stellen dat al onze diensten en rituelen op maat voor u gehouden worden en daardoor niet te retouneren of te annuleren zijn in welke vorm dan ook.

Aantrekkelijkheid gaat over emotie..

Weet je wat de grootste denkfout van de gemiddelde Gerda of Hans is? Waarbij je in de friendzone raakt? Dat ze bang zijn om hun partner te verliezen.  

Wij willen proberen om jou daar weer uit te krijgen. Met onze ex terug en relatie liefdesrituelen en de tips die wij voor je hebben.
Bekijk ons ex relatie hulp aanbod

Tips vanuit ons:

- Herinner je ex relatie aan de connectie die jullie hadden in real life, bouw niet opnieuw een connectie op via Whatsapp. 

- Voeg emotionele waarde toe aan het gesprek met je ex geliefde. Hiermee bedoel ik, gebruik humor, toon je persoonlijkheid en speelsheid. Vraag jezelf af of je een glimlach op zijn of haar gezicht brengt.
- App bij voorkeur in de avond met je ex relatie. De gemiddelde persoon is meer actief in de avond dan overdag als ze aan het werk zijn.

- Wees in ieder geval niet needy. Samen met onze ex terug rituelen gaan wij proberen weer je liefde te vinden.
Levering en retourbeleidAlgemene voorwaarden
Stichting Heks 
Kvk: 81237553 
Gasstraat-Oost 40 5349AV Oss
envelope