Tips uit de praktijk:

Wij hebben hier wat voorbeelden gezet wat wij denken dat mogelijk je alvast kan helpen.
Meer tips nodig? Stuur ons een berichtje, bij de rituelen willen wij je altijd wat tips geven om de liefde mogelijk weer terug te krijgen.


- Herinner haar of hem aan de connectie die jullie hadden in real life, bouw niet opnieuw een connectie op via Whatsapp.

- Voeg emotionele waarde toe aan het gesprek. Hiermee bedoel ik, gebruik humor, toon je persoonlijkheid en speelheid. Vraag jezelf af of je een glimlach op hem of haar zijn gezicht brengt.

Bestel zelf ook een ritueel
Met voorkeur app in de avond. De gemiddelde persoon is meer actief in de avond dan overdag als ze aan het werk zijn.

- Wees in ieder geval niet needy. Samen met onze rituelen gaan wij proberen weer liefde te vinden.

- En voor ons is het belangrijkste. Ga je even richten op andere dingen. Zoals sporten. Neem even 30 dagen geen contact met hem op. Tot jij je top voelt. Je wil geen emotionele lading krijgen op whatsapp. Deze mag eraf.
Bestel zelf ook een ritueel

Aantrekkelijkheid gaat over emotie..

Weet je wat de grootste denkfout van de gemiddelde Gerda of Hans is? Waarbij je in de friendzone raakt? Dat ze bang zijn om hun partner te verliezen.  

Wij willen proberen om jou daar weer uit te krijgen. Met onze ex terug en relatie liefdesrituelen en de tips die wij voor je hebben.
Bekijk ons ex relatie hulp aanbod

Tips vanuit ons:

- Herinner je ex relatie aan de connectie die jullie hadden in real life, bouw niet opnieuw een connectie op via Whatsapp. 

- Voeg emotionele waarde toe aan het gesprek met je ex geliefde. Hiermee bedoel ik, gebruik humor, toon je persoonlijkheid en speelsheid. Vraag jezelf af of je een glimlach op zijn of haar gezicht brengt.
- App bij voorkeur in de avond met je ex relatie. De gemiddelde persoon is meer actief in de avond dan overdag als ze aan het werk zijn.

- Wees in ieder geval niet needy. Samen met onze ex terug rituelen gaan wij proberen weer je liefde te vinden.
Levering en retourbeleidAlgemene voorwaarden
Stichting Heks 
Kvk: 81237553 
Gasstraat-Oost 40 5349AV Oss
envelope